In incercarea de a taia din cuvintele neticete, am sa trec direct la subiect. Toti, cu mici exceptii, ma cunosc ca Axel, dar in certificate obisnuieste sa mi se spuna ( desigur, doare prenumele, nu vreau sa devin vreo ‘ vedeta ‘ ) Alexandra Irina. Si stiu, deobicei bloggosfera e obisnuita sa vada persoane mai mari de treisprezece ani dar dat fiind faptul ca inca mai cititi aceste randuri inseamna ca imi suportati intr-un ori-si-care fel varsta comportamentul.

Revenind la subiect, am inceput acest blog cum am inceput si altele, din pura plictiseala a scrisului. Caci da, trebuie sa scriu, cu riscul de a ajunge sa ‘ rostesc ‘ cuvinte monosilabice. Dar in ciuda nehotararii mele specifice de Leu, am continuat acest blog, chiar daca nu postez asa de des.

In afara de ” formulat postari fel si fel „, cochetez cu web designul si cu manipularea foto. Si da, trebuie sa-mi laud Photoshopul. By the way, am propria mea serie de scurte proze cu caracter mai mult decat comic ( puerile, as putea spune ) si ajut la un alt site, http://www.skita.webs.com .

Mai fac ceva? In timpul liber studiez la Scoala de Copii a Teatrului Gestual Masca si am facut, pana de curand, cursuri de chitara ( si da, inca imi caut colegi de trupa ).

Atat am avut sa va spun in aceasta sectiune ce tine loc de ‘ meet the Blogger ‘. Sper ca blogul meu sa va atraga macar putin atentia.

Ai o intrebare sa-mi pui? Treci pe la sectiunea ‘ Contact ‘.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s