Cum se agaţă mai nou .

Standard

 

Desigur, eu, subsemnata ‘Devii’ sau ‘Axel’ –  pentru cei ce mă cunosc  -, a revenit cu un post nou. Fiecare înţelege ce vrea, însă sper să vă daţi seama de „mulţumirea” mea pe care vreau s-o expun în această postare.

Zilele acestea, ne-am pierdut vremea în parcul e la grădiniţă. Ca în orice altă zi. Doar fete. Nimic nou. Stând noi în leagăne şi discutând, apar un grup de 5-6 tipi ( clasa a 7-a, maxim ). Alergându-se ei pe acolo, şi noi nebăgându-i în seamă, găsesc un cotor de măr. Şi-l arucă  în noi, din ” greşeală ” . Apoi îl iau, şi repetă acelaşi lucru de încă vreo 2 ori. Înjurându-i în gând, ne îndreptăm spre ieşire.

Ieri . Duminică. Aşteptam în staţia de tramvai. Nu era foarte multă lume, dat fiind faptul că era abia ora zece. Ne îndreptăm spre copertină. În dreapta noastră, doi tipi care stăteau pe bări. Se uită la noi şi, aproape râzând, spun ceva de genul : ” Ce face fetele? Staţi pe bară ? ” iar eu, abea abţinându-mă, rânjesc foarte amuzată.

Acestea sunt doar două lucruri ce mi s-au întâmplat zilele astea. Unii chiar n-au văzut fete în viaţa lor? Săracii. Lăsaţi un comentariu dacă vi s-a întâmplat ceva asemănător.

Reclame

9 răspunsuri »

  1. Lol :))
    Din nefericire păţesc kkt-uri d-astea destul de des. Măcar de s-ar limita doar la fluierat. Aş putea trece pe lângă fără să bag în seamă şi să-mi continui drumul. Dar nuuu… că ei sunt prea ‘cul’ şi trebuie să-ţi bage şi-o replică d-aia de ‘corazon’ care să te dea pe spate.
    Sunt aşa sătulă de specimene de genul şi de replicile lor expirate -.-

  2. Imi pare rau ca baiat ca „rasa masculina” are asemenea specimene. E foarte trist,imi pare rau pentru fetele ce cred ca toti baietii sunt asa. NU ASA SE FACE!! 😐
    Imi vine sa ii calc in picioare,asa,fara motiv,doar din simplul fapt ca se compoarta de parca le merge pentru orice proasta. Defapt,ei cred ca fetele-s proaste si le cad toate la mana lor,e FALS. In locul lor,m-as gandi de doua,de trei,de patru,de sapte ori si tot nu faceam asta. Trist,pacat ca majoritatea sunt asa marlani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s